För dig som fastighetsägare, aktör inom detaljhandeln eller enskild handlare leder vi processen från tomt till nyckelfärdig butik.

 

 

Vi projektleder, bygger, installerar och färdigställer din butikslösning i rätt tid till rätt kostnad. Alltid i nära samarbete med dig.

Projektering och konceptutveckling

Kvalitet och trygg leverans startar i projekteringsfasen. Butiksgruppen ansvarar för planering, konceptutveckling och idé tillsammans med arkitekt och inredningsdesigners, konstruktions- och butiksritningar, bygghandlingar, skylt- och bygglov. Dokumenterad struktur, hela vägen till projektets slut.

Projektledning till nyckelfärdig butik

Vi erbjuder ett totalkoncept med en enda kontakt för alla delar i projektet. Butiksgruppen leder projektet genom hela processen med rätt projektorganisation och samordning av snickare, elektriker och specialister från golv till tak.

Byggnation och installation

Vi förstår vad som krävs för att du ska lyckas i din butik. Detta sätter vi i samband med entreprenaden vilket blir ett framgångskoncept för dig.

Vill du jobba med oss?

Vi vill komma i kontakt med människor som tänker och jobbar som vi. Ansvarsfulla personligheter med hög kompetens som har lätt för att samarbeta. Håll utkik under våra nyheter eller skicka en spontanansökan till info@butiksgruppen.se