När ni ska bygga butik

Vi hjälper er att bygga butik med vårt erfarna team. Få den hjälp du behöver med oss på Butiksgruppen. Vi utför totalentreprenad och utförandeentreprenad, för både stora byggprojekt som mindre ombyggnationer.

 

Vi bygger er butik

Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa allt från butikskedjor, köpcentrum till mindre butiker och enskilda handlare. Söker ni en säker och trygg partner för nybyggnation eller ombyggnation av butik/ butiker, restaurang, offentlig miljö eller hotell, är vi den givna partnern.

Vårt byggteam har lång erfarenhet när det kommer till att etablera, förnya, om- och tillbyggnation av butiker samt köpcentrum i hela Sverige. När vi bygger har vi en arbetsprocess som vi arbetar utefter, med kvalitetssäkring från början av projektet till färdigställande.

Vårt resultat håller hög kvalitet och god kommunikation genom hela bygget. Vi har ett brett nätverk med samarbetspartner vilket tillåter oss att bistå er med hjälp av experter, i nästan hela Sverige.

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi arbetar och bygger butiker.

Butiksbyggaren har erfarenhet av att bygga butik

Butiksbyggaren har erfarenhet av att bygga butik

Vi på Butiksgruppen är en totalentreprenör som berör alla sorters byggnation av butiker, offentliga miljöer, restauranger, cafeér och hotell.

Då våra hantverkare har lång erfarenhet i branschen, innehar de både en stor kunskap när de utför bygget av byggnations-projektet, men även en stor förståelse för den miljön som man utför arbetet på. Många butiker är i full drift när arbetet pågår och därför lägger våra hantverkare stor vikt på hög servicekänsla under arbetets gång, för att bygget ska störa så lite som möjligt under byggets gång.

Ni har en och samma projektledare genom hela arbetet, som sätter ihop ett skräddarsytt team just för er. Projektledaren samordnar de yrkesgrupper som behövs och för en god kommunikation med arbetsgivaren genom hela projektet.

Våra styrkor när vi bygger butiker, offentliga miljöer, restauranger m.m.

Vi på Butiksgruppen har många projekt bakom oss som vi är stolta över. Men varför ska man anlita just oss? Vi har många styrkor som vi skulle vilja dela med oss av. Varför man som kund kan känna sig trygg i att anlita oss för ert nya projekt:

  • En av våra styrkor i Butiksgruppen är att vi är duktiga på att hålla tiderna för öppning av butik, restaurang osv. Vi vet hur viktigt det är att bli klar i tid och att öppning sker när det behöver ske.

  • Vi har en lång erfarenhet, stort antal färdiga projekt och många nöjda kunder bakom oss. Dom ger er som anlitar oss en stor trygghet. En trygghet som försäkrar att ni får ett väl utfört slutresultat.

  • En annan styrka är den goda kommunikationen genom hela arbetet när vi ska bygga butik. Du får en projektledare som håller dig ständigt uppdaterad under projektets gång.

  • Vi har en arbetsprocess med kvalitetssäkring från början till färdigställande.

  • Vi har en arbetsprocess med kvalitetssäkring från början till färdigställande.
  • Totalentreprenad eller utförandeentreprenad för såväl stora som små byggprojekt

  • Hög servicekänsla under arbetets gång.

  • Butikerna kan vara i full drift under tiden som vi arbetar på er butik, restaurang, café eller offentliga miljö.

  • Skräddarsytt team för just er, med en enorm kunskap inom branschen.

  • Vi har lika mycket erfarenhet av små projekt som stora. Vi bygger allt från stora köpcentrum och butikskedjor, till mindre butiker och enskilda handlare.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om ni söker mer information om de tjänster vi erbjuder eller vill anlita oss på Butiksgruppen.

Vill du jobba med oss?

Vi vill komma i kontakt med människor som tänker och jobbar som vi. Ansvarsfulla personligheter med hög kompetens som har lätt för att samarbeta. Håll utkik under våra nyheter eller skicka en spontanansökan till info@butiksgruppen.se